To będzie wpis dla wszystkich, którzy jeszcze piją mleko. Dla wszystkich, którzy nie wiedzą jakie mleko ewentualnie można pić…

Mnóstwo ludzi nie zdając sobie sprawy sięga po mleko z półek sklepowych, tymczasem naprawdę baaardzo ciężko w dzisiejszych czasach znaleźć mleko, które nadaje się nawet nie tyle do picia, co do przetworzenia.

Jeżeli jesteście zainteresowani posłuchajcie sobie co ma do powiedzenia na ten temat – na temat sklepowego mleka, jogurtów i kwaśnych mlek – dr Jadwiga Kempisty ! Bardzo dobry wywiad! POLECAMY! Nie jest długi, więc postarajcie sie dokładnie posłuchać 🙂

Dlatego my jeżeli już mamy smak na coś z nabiału, to robimy sobie np. jogurcik l+ z bakterii od dr Kempisty. To też jest bardzo ważne, ufamy tylko bakteriom od dr Kempisty, gdyż jest na rynku bardzo dużo podróbek, sztucznie modyfikowanych.

RÓBMY SAMI JOGURTY!!! 🙂

Oryginalne bakterie do jogurtu L+ od dr J. Kempisty znajdziecie w naszym sklepiku 🙂