To będzie wpis dla wszystkich, którzy jeszcze piją mleko. Dla wszystkich, którzy nie wiedzą jakie mleko ewentualnie można pić…

Mnóstwo ludzi nie zdając sobie sprawy sięga po mleko z półek sklepowych, tymczasem naprawdę baaardzo ciężko w dzisiejszych czasach znaleźć mleko, które nadaje się nawet nie tyle do picia, co do przetworzenia.

Jeżeli jesteście zainteresowani posłuchajcie sobie co ma do powiedzenia na ten temat – na temat sklepowego mleka, jogurtów i kwaśnych mlek – dr Jadwiga Kempisty ! Bardzo dobry wywiad! POLECAMY! Nie jest długi, więc postarajcie sie dokładnie posłuchać 🙂

Dlatego my jeżeli już mamy smak na coś z nabiału, to robimy sobie np. jogurcik l+ z bakterii od dr Kempisty. To też jest bardzo ważne, ufamy tylko bakteriom od dr Kempisty, gdyż jest na rynku bardzo dużo podróbek, sztucznie modyfikowanych.

RÓBMY SAMI JOGURTY!!! 🙂

Oryginalne bakterie do jogurtu L+ od dr J. Kempisty znajdziecie w naszym sklepiku 🙂

Martyna Majewska
Obserwuj

Martyna Majewska

współautorka bloga Naturalnie Naturalni. Od lat pasjonująca się zdrowym stylem życia, a od ponad roku również domowym wytwarzaniem kosmetyków i środków czystości. Dąży do życia, jak najbliżej natury i bycia jak najbardziej samowystarczającą. Zafascynowana magią słowiańską i rodową, górami i podróżami. Chce przekazywać zdobyta wiedzę dalej, żeby każdy miał możliwość zadbania o własne otoczenie 🙂Zapraszam na konsultacje na Skypie
Martyna Majewska
Obserwuj

Latest posts by Martyna Majewska (see all)